Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Adnan Menderes Otobüs Terminali kiraya veriliyor

ANKARA(ANKA) - Nevşehir Belediye Başkanlığı, Adnan Menderes Otobüs Terminali’ni 10 yıl süreyle işletmek üzere kiraya veriyor.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Nevşehir Belediye Başkanlığı’na ait Adnan Menderes Otobüs Terminalinin bir bölümü ile buna ait otopark, işyerleri ve eklentileri 10 yıl süre ile işletilmek üzere kapalı teklif usulüyle kiraya veriliyor. Söz konusu terminali için belirlenen 10 yıllık tahmini bedel 4 milyon TL olacak. Geçici teminat bedeli ise 250 bin TL olacak.  İhale, 28 Eylül 2015 Pazartesi günü saat 14.00’de Nevşehir Belediye Encümeni Toplantı Salonunda yapılacak. İhaleyle ilgili geniş bilgi ve şartname, mesai saatleri dâhilinde Belediyenin Mali Hizmetler Müdürlüğünden 150 TL bedelle temin edilebilecek.

İhale Komisyonu (Encümen) ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. Encümen’ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri’nin Onay’ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri’nin ihaleyi fesih etmesi halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamayacak. (ANKA)

(AR/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.