Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

Akbank’a Türkiye’nin En İyi Bankası Ödülü

Euromoney Mükemmellik Ödülleri'nde Akbank, bu yıl da “Türkiye’nin En İyi Bankası Ödülü”ne layık görüldü.

Dünyanın saygın finans yayın grubu Euromoney’nin “Awards for Excellence 2018 - Mükemmellik Ödülleri 2018” kapsamında “Türkiye’nin En İyi Bankası Ödülü”nü bu yıl da Akbank aldı. Yirmi altı yıldır yüz ülkede düzenlenen ve bankacılık sektörü tarafından yakından takip edilen Euromoney ödüllerinde Akbank, üst üste altıncı; toplamda on ikinci defa "Türkiye’nin En İyi Bankası" seçildi.

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ödülü almalarına ilişkin şunları söyledi:

“Geleceğimize yatırım yapmaya devam ediyoruz, bu yıl teknolojiye toplam 300 milyon dolar yatırımımız olacak. Bu da hem Türkiye’nin vizyonunu daima ileri taşımak için yaptığımız çalışmalarımız hem de ülkemize olan güvenimizin önemli bir yansıması. Bankamızın kuruluşunun 70. yılında, tüm Türkiye’de sektöre yön verecek dönüşüm projemiz hayata geçirdik; yıl sonuna kadar 250 şubemizin dönüşümünü tamamlayacağız.  Teknolojiyle şekillenen, odağında insan olan bu dönüşüm sürecinde kazandığımız hızla, günün her anında ve dünyanın her noktasında, müşterilerimizin yanında hatta hayatın kalbindeyiz. Ürün ve hizmetlerimizi hayatın içinden, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarından ilham olarak geliştiriyor, dönüştürüyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.