Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk yapı kredi

Anneler Günü’nde En Çok Bunlar Satıldı

 

Anneler Günü geride kaldı. E-ticaret platformu n11.com, güne ilişkin çarpıcı satış verilerini açıkladı. Anneler Günü’nde en çok satın alınan ürün pijama ve büyük beden giyim olurken, onu çay-kahve makinası, blender seti, süpürge ve ütü izledi. Pijama ve büyük beden satışlarında geçtiğimiz yıla oranla 8 kat artış izlenirken, en çok sipariş alınan kategori ise 86 bin 65 adetle elektrikli ev aletleri oldu. Elektrikli ev aletleri satışı geçtiğimiz yıla oranla yüzde 35 arttı.

n11.com, geride bıraktığımız Anneler Günü’ne ait alışveriş eğilimlerini açıkladı. n11.com verilerine göre, 25 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde en çok pijama ve büyük beden giyim tercih edilirken, çay-kahve makinaları, blender setleri, süpürge ve ütü öne çıkan diğer hediye tercihleri oldu. Geçtiğimiz yıla oranla pijama ve büyük beden giyim satışlarında 8 kat artış görülürken, n11.com’da bu özel gün için en çok sipariş alan kategori ise 86 bin 65 adetle elektrikli ev aletleri oldu. Elektrikli ev aletlerinde satış geçen yıla oranla yüzde 35 artış gösterdi.

n11.com Satış Direktörü Örpen Koçak, 8 Mayıs Anneler Günü’nde son dakikaya kadar online alışverişe rağbetin sürdüğünü belirtirken, “Anneler Günü, birçok farklı sektörde birçok farklı ürünün yoğun talep gördüğü özel bir dönem. n11.com olarak bu günü oldukça verimli geçirdik, satışlardan oldukça memnunuz. Sunduğumuz cazip fiyatların yanı sıra, ücretsiz kargo ve aynı gün teslim seçenekli ürünlerimiz kullanıcılarımızın yardımına koşan seçenekler oldu. Bu özel günde, on binlerce annenin hediyesini ulaştırmaktan ve bu mutluluğun küçük bir parçası olmaktan sevinç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.