Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin tüik erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi ORDU chp haberleri tesk genel başkanı bendevi palandöken fatih duruay David Dastmalchian rusya tamer hassan filmleri cumhurbaşkanı erdoğan

Aselsan SSB İle Elektronik Harp Sistemi Sözleşmesi İmzaladı

ASELSAN Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ile Elektronik Harp Sistemi Tedarik Sözleşmesi imzaladı. Sözleşme, 900 milyon Türk Lirası ve 430 milyon ABD Doları tutarında.

Savunma Sanayii İcra Komitesi toplantısının ardından ASELSAN ile SSB sözleşmeler yapmaya devam ediyor. ASELSAN tarafından KAP’a yapılan açıklamada, SSB bugün ile Elektronik Harp Sistemi Tedarik Sözleşmesi imzalandığı duyuruldu. Sözleşmenin toplam bedeli 900 milyon Türk Lirası ve 430 milyon ABD Doları tutarındayken, sistemin teslimatı 2027 yılına kadar tamamlanacak. Öte yandan ASELSAN ile SSB dün milli kriptolu telsiz sözleşmesi imzalanmıştı. Telsiz ihalesi ise 37 milyon 600 bin Dolar ve 214 Milyon 900 bin Türk Lirası tutarındaydı.

Anahtar Kelimeler:
Aselsan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.