ATO Başkanı Baran'dan Anneler Günü Mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO)Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, dünyanın en saf, en temiz sevgisinin anne sevgisi olduğunu belirterek, “Evladını teröre kurban vermiş şehit anneleri başta olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

ATO Başkanı Baran, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında toplumun geleceğinin inşasında en büyük payın çocukları yetiştiren anneler olduğunu belirten Baran, “Evi yuva haline getiren, aileyi birbirine bağlayan annelerimiz sadece bir anne olarak değil üreten, eğiten, öğreten, çalışan rolüyle toplumu şekillendirme gücüne sahipler. Bu yüzden yaşadığımız topraklara verdiğimiz değeri tek kelime ile ifade etmek için ‘anavatan’ diyoruz. Güçlü anneler güçlü aileleri bir araya getirir, güçlü aileler de güçlü toplumu oluşturur. İş hayatında da gerek çalışan gerekse girişimci olarak başarılara imza atan annelerimiz, gelecek nesillere örnek teşkil ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle, Başkent iş dünyası adına baş tacı annelerimizi kutluyor, hürmetlerimi sunuyorum.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.