Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

ATO Gölbaşı Temsilciliği Hizmete Açıldı

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) Gölbaşı Hizmet Temsilciliği ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, ATO Yönetim Kurulu, meclis ve komite üyeleri ile vatandaşların katılımıyla açıldı.

Gölbaşı Belediye Başkanlık binasında, Gölbaşı ve çevresine hizmet verecek temsilciliğin açılışı için düzenlenen törende konuşan ATO Başkanı Gürsel Baran, Gölbaşı Hizmet Temsilciği’nin açılmasıyla ATO’nun temsilcilik sayısının altıya çıktığını belirterek, “Üyelerimizin işlemlerini daha süratli yapabilmek ve daha iyi hizmet verebilmek için buradayız.” dedi. ATO olarak gerçekleştirdikleri tüm çalışmaları üyenin faydası için yaptıklarını kaydeden Baran, “Üyelerimizin çalışması, şehrimiz ve ülkemiz ekonomisinin gelişmesi demektir” diye konuştu.

ATO’nun üyelerine yönelik yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Baran, e-ATO uygulamasını hayata geçirerek, üyelerin internete bağlanabildikleri her yerden faaliyet belgesi, kayıt sureti ve ihale durum belgelerini e-imzalı almalarını, web sitesi üzerinden randevu alıp, aidat ödemelerini sağladıklarını söyledi. 2018 yılında e-ATO üzerinden 40 bin e-imzalı belge düzenlediklerini bildiren Baran, “Üyelerimizin zamanı bizim için çok değerli. Tek Noktadan Hizmet uygulaması ile şirket kuruluşu için harcanan zamanı 30 dakikaya düşürerek hem daha az maliyetli hem de daha hızlı bir hizmet sunduk.” dedi.

Baran, üye yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde temsilcilik açarak ve hizmetlerin internet üzerinden yapılmasını sağlayarak üyelerin işlemlerini kolaylaştırmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ana hizmet binası dışında Kazan, Keçiören, OSTİM, Sincan ve Siteler bölgelerinde temsilciliklerinin bulunduğunu söyleyen Baran, ihtiyaç halinde yeni temsilcilikler açacaklarını söyledi. Amaçlarının Ankara’nın dış ticaretine katkı sağlamak olduğunu da ifade eden Baran, “Ankara’nın ihracatını artırmak, öncelikli hedeflerimiz arasında. Ankara’daki büyük potansiyeli görüyoruz ve bunu geliştirmek için çalışıyoruz.” dedi

BACASIZ FABRİKA: GÖLBAŞI

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de konuşmasında, Gölbaşı ticaretinin kalkınması için temsilcilik çalışmalarını 9 yıl önce başlattıklarını belirterek, bugün açılışını gerçekleştirmek için katkı sağlayan tüm paydaşlara teşekkür etti. Gölbaşı ilçesinin ekonomik anlamda lokomotif bir ilçe olduğunu söyleyen Şimşek, “Gölbaşı, turizm, tarım ve hayvancılıkla uğraşan, ticarete açık bir ilçe. Gölbaşı bacasız fabrikalarımızın olduğu stratejik bir nokta. Sanayi bölgemiz olan Gölbaşı’nın önünü açmamız gerekiyor.” dedi.

Haymana, Bala, Şereflikoçhisar ve çevre bölgelerle birlikte büyük bir hizmet alanının oluştuğunu belirten Şimşek “ATO hizmet temsilciliğinin hem zaman hem maddiyat açısından Gölbaşı’nda ticaretle uğraşan üyelerimize katkı sağlayacağına inanıyorum. Ankara Ticaret Odası Gölbaşı Hizmet Temsilciliği’nin hem halkımıza hem iş insanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, ATO Başkanı Baran ve Gölbaşı Belediye Başkanı Şimşek’le birlikte ATO Hizmet Temsilciliği önünde “hayırlı olsun” dilekleriyle kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

Açılış törenine, ATO Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yılmaz ve Temel Aktay, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih Çetinkaya ve Ali Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Murat Ilıkan, ATO Meclis ve Komite Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.