Öne Çıkanlar meclis gülben ergen KENAN DOĞULU Ebru Gündeş ambulans 2016 yıl bütçesi abd savunma bakanı muş ted İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu kazım arslan yeşil türbe

Bakan Albayrak: “Ekonomide Reform Ve Değişimin Olduğu 4,5 Yıllık Kesintisiz Bir Dönem Başlıyor”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Seçim geride kaldı. Bizim için ana gündemin ekonomide reform ve değişimin olduğu 4,5 yıllık kesintisiz bir dönem başlıyor." dedi.

Bakan Albayrak seçim sonrası sosyal medya hesabından, "Seçimler ülkemize, milletimize, demokrasimize hayırlı olsun. Sandığa gidip oy kullanan, demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim geride kaldı. Bizim için ana gündemin ekonomide reform ve değişimin olduğu 4,5 yıllık kesintisiz bir dönem başlıyor." paylaşımında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.