Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis zorlu psm demet akalın Aleyna Tilki gülben ergen Sertab Erener ermenistan tarkan Ebru Gündeş

Bakan Albayrak: “Piyasaların Likidite Ve Finansman Endişesini De Büyük Oranda Rahatlatıyoruz”

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "100 milyar TL’lik mali desteğin yanında piyasaların likidite ve finansman endişesini de büyük oranda rahatlatıyoruz." dedi. 

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Ekonomik istikrar Kalkanı Paketi kapsamında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Vatandaşlarımızın tamamına dokunan bu paket dinamik bir pakettir. Zamanla ihtiyaç duyulan alanlarda yeni paketler, yeni adımlar da devreye girebilecektir. İnşallah süreci en doğru şekilde yönetip ekonomik açıdan süreçten en avantajlı çıkan ülkeler arasında yer alacağız.

Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi ile istihdamı korumak, reel sektörümüzü ve esnafımızı desteklemek için gerekli adımları devreye alıyoruz. 100 milyar TL’lik mali desteğin yanında piyasaların likidite ve finansman endişesini de büyük oranda rahatlatıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.