Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Ayyuka Kent akbank eNBE türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Bakan Selçuk: “Kamu Personeli Danışma Kurulu 19 Aralık 2019 Perşembe Günü Toplanacak”

KPDK 19 Aralık perşembe günü Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un başkanlığında kamu görevlileri sendika ve konfederasyonları ile kamu kurumlarının temsilcilerinin katılımıyla yapılacak. Kamu Personeli Danışma Kurulu Bakan Selçuk Başkanlığında 19 Aralık’ta toplanacak.

Kamu görevlileri sendika ve konfederasyonları ile ilgili kurumların temsilcileri bir araya gelecek

Kamu Personeli Danışma Kurulu, kamu görevlileri sendikaları ve konfederasyonları ile kamu idareleri arasında sosyal diyaloğun geliştirilmesi, kamu personel mevzuatının ve kamu yönetimi uygulamalarının değerlendirilmesi, yönetimin daha iyi işleyen bir yapıya kavuşturulması için ortak çalışmalar yürütülmesi, kamu görevlilerinin yönetime katılımının sağlanması ve kamu yönetiminin karşılaştığı sorunlara çözümler geliştirilmesi amacıyla toplanacak.

Anahtar Kelimeler:
AİLE
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.