Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad

Bazı Ödemeler 25 Ağustos Cuma Gününden İtibaren Yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği, ücret garanti fonu, yarım çalışma ödeneği ve iş kaybı tazminatı ödemelerinin, bayram tatili nedeniyle 25 Ağustos Cuma gününden itibaren yapılacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bazı ödemelerin bayram tatili sebebiyle öne çekildiğini açıkladı. Buna göre, her ayın son günü yapılan işsizlik ödeneği, kısa çalışma ödeneği, ücret garanti fonu, yarım çalışma ödeneği ve iş kaybı tazminatı ödemeler, Bakanlar Kurulu kararıyla 28-29 Ağustos ve 2017 yılı Ağustos ayı ödeme günü olan 31 Ağustos tarihinin idari tatil sayılması sebebiyle, 25 Ağustos Cuma gününden itibaren yapılacak.
İlgililer, T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanları ile birlikte PTT şubelerine başvurarak ödemelerini alabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.