Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Hakkari bugünün gündem özeti Muhbir ysk çin pkk turizm

BDDK’den Faaliyet İzinleri

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), Boğaziçi Varlık Yönetim A.Ş.’ye, Global Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye ve Alternatifbank A.Ş.’ye çeşitli faaliyet izinleri verdi.

Boğaziçi Varlık Yönetim A.Ş.’ye, Global Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye ve Alternatifbank A.Ş.’ye BDDK tarafından verilen izinler Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. BDDK kararlarına göre, Boğaziçi Varlık Yönetim A.Ş. alacak tahsili amacıyla edindiği gayrimenkul veya sair mal, hak ve varlıkların işletilmesi, kiralanması ve bunlara yatırım yapılması ve yine alacaklarını tahsil etmek amacıyla borçlularına ilâve finansman sağlamak veya sermayelerine iştirak etmek dâhil olmak üzere her türlü faaliyeti gerçekleştirmeye yetkilendirildi. Global Ödeme Hizmetleri A.Ş.’ye para havalesi yapma ve fatura ödemelerine aracılık edilmesine yönelik hizmetleri gerçekleştirme yetkisi verildi. Alternatifbank A.Ş.’ye ise banka ve diğer kuruluşlara gerçek ve tüzel kişilere kullandıracakları kredilere yönelik destek/danışmanlık hizmeti verme izni verildi.

Anahtar Kelimeler:
Resmi Gazete
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.