Öne Çıkanlar deprem KENAN DOĞULU meclis Sertab Erener zorlu psm gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş İrem Derici tarkan zülfü livaneli Hadise

CNR'de bayram alışverişi şenliği yarın başlıyor

ANKARA (ANKA) - Kurban Bayramı ve okulların açılmasına sayılı günler kala CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek “Bayram ve Okul Alışveriş Günleri” ebeveynlere ilaç gibi gelecek. Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’nin yansıra otomobil tutkunlarının merakla beklediği 2. El Otomobil Satış Günleri 150 bin ziyaretçi hedefiyle yarın başlayacak.

Organizasyona gelen ebeveynler, çocukları için yapmayı planladıkları bayram alışverişi ve okul alışverişini aynı çatı altında yapma fırsatı yakalayacak. Organizasyon yalnızca çocuklara değil, yetişkinlere de hitap edecek.  Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’nde Viza, Police, Yüksel Kırtasiye, Oruç Bebe, Cansın Çocuk, Altın Bilek gibi markaların yanında D’S Damat, Abbate, Avva, Karaca Home, Dolce&Gabbana gibi markalar da Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’nde indirimli satışlar yapacaklar.

Bayram ve Okul Alışveriş Günleri’nin yansıra otomobil tutkunlarının merakla beklediği 2. El Otomobil Satış Günleri de 11 Eylül’de (Yarın)  CNR EXPO Yeşilköy’de başlayacak. 150 bin ziyaretçi hedefi ile gerçekleştirilecek organizasyonda her kesimin bütçesine hitap edecek.

11 Eylül’de başlayacak 2. El Otomobil Satış Günleri 20 Eylül’e kadar devam edecek. 12 Eylül’de açılacak Bayram ve Okul Alışveriş Günleri de 22 Eylül’e kadar sürecek. Her iki organizasyonda 10.00-22.00 saatleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de ziyaret edilebilecek. (ANKA)

(AR/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.