Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Ekonomi Bakanı Zeybekci Tahran'ı Ziyaret Edecek

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tahran'ı ziyaret edecek.

Türkiye’nin Tahran Büyükelçisi Rıza Hakan Tekin, Tahran’ın Türkiye’deki darbe girişimini güçlü şekilde kınamasının ikili ilişkilerin üzerinde önemli etkisinin olacağını ifade etti. Tekin, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin çok yakında Tahran’ı ziyaret edeceğini bildirdi.

Fars Haber Ajansı’nı ziyaret eden Büyükelçi Tekin, burada yaptığı açıklamada Tahran’ın 15 Temmuz darbe girişimini hemen ve açık ve güçlü bir şekilde darbeyi kınaması ve Türkiye milleti ve devletine desteğinin, gelecekte ikili ilişkilerin üzerinde önemli etkisi olacağını ifade etti.

Tekin ayrıca, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin çok yakında Tahran’ı ziyaret edeceğini açıkladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.