Emeklilere Promosyon Ödemesi Martta Başlıyor

Emekli maaşı ödeyen bankalar 2017 Mart ay itibariyle promosyon ödemelerine başlıyor. 3 yıllık sözleşme karşılığı 11.5 milyon emekliye tek seferde 300 - 450 TL aralığında ek ödeme yapılacak.
 
SGK, 15 banka ve PTT ile emekliye promosyon ödemesi anlaşmaları imzaladı. İmzalanan anlaşmalara göre bankalar emeklilerin maaşlarını kendi hesaplarına taşıması karşılığında promosyon ödemesi yapacak.
 
Promosyon ödemesi yapacak olan bankalar müşterilerinden, kredi kartı almalarını veya kredili mevduat hesabı (KMH) oluşturmalarını ayrıca iki tane de otomatik ödeme talimatı vermesini istiyordu.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çalışmaları neticesinde bu şartlar değiştirildi. Emekliler, kredili mevduat hesabı (KMH) veya kredi kartı seçeneklerinden sadece birini seçebilecek. Eşlerden her ikisi de emekli ise ve emekli aylığı alıyorsa promosyon anlaşması yapmak istedikleri bankaya sadece 2 otomatik ödeme talimatı vermeleri yeterli olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.