Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi 2024 Yılı Alan Değişikliğine Bağlı Yer Değişikliği Atama sonuçları

Hazineye Tapu'dan 10 Milyar Lira Gelir Aktarıldı

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, 2016 yılında hazineye 10 milyar 62 milyon lira harç geliri aktardığı bildirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlığının bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2016 yılına ait harç gelirlerini açıkladı. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2016 yılında, hazineye 10 milyar 62 milyon lira harç geliri aktardığını belirten Bakan Özhaseki, en fazla harç gelirinin, 9 milyar 601 milyon lira ile alım - satım işlemlerinde gerçekleştiğini ifade etti.

Satış, Bağış, ÖKBA, Taksim, İntikal, İpotek, Konut İpoteği, İpotek Terkini, Cins Tashihi gibi alanlarda toplam 8 milyon 277 bin 762 adet işlem yapıldığını aktaran Bakan Özhaseki, “Tüm tapu işlemlerinin online olarak yapılmasını sağlayan Genel Müdürlük, vatandaş memnuniyetini arttırmak için yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.