Öne Çıkanlar Afrin Hakkari çin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti pkk Übeyd Adıyaman 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Hisarcıklıoğlu Yeniden CACCI Başkan Yardımcısı Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yürütmekte olduğu Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu (CACCI)  Başkan Yardımcılığına yeniden seçildi. CACCI’nin Yeni Başkanı ise Hindistanlı iş adamı Samir Modi oldu. Modi CACCI Başkanlığı görevini Jemal Inaishvili’den devraldı.​

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu CACCI Başkan Yardımcılığına yeniden seçilmesine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, “Şahsıma ve TOBB’a duyulan güven ve destekten dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. 2018-2020 dönemde de Asya-Pasifik ülkeleri ile Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirmek için çalışacağız. Bu vesile ile bugün görevini devreden Sayın Jemal Inaishvili’ye hizmetleri için teşekkür ediyorum. Onun başkanlığında CACCI, kurumsal yapısını güçlendirdi ve çok daha etkin bir küresel iş örgütü haline geldi.

CACCI Başkanlığına seçilen Samir Modi’ye de başarılar diliyorum. Sayın Modi, çok değerli bir isim. İlk iş tecrübesini Türkiye’de yaşamış. Şimdi de yine İstanbul’da, CACCI Başkanlığını devralıyor. Ülkemizin bundan sonra da kendisine hep iyi şans getirmesini diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.