Hisarcıklıoğlu’ndan Dünya Yatırımcılarına: Gelin Yatırımlarınızı Türkiye’de Hayata Geçirin

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu, bütün dünya yatırımcılarına seslendiğini belirterek, “Türkiye’de bürokrasi azaldı, iş yapma kolaylaştı, sizin için müthiş bir yatırım platformu oluştu, gelin, yatırımlarınızı Türkiye’de hayata geçirin” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) toplantısında konuştu. Hisarcıklıoğlu, ekonomiye ilişkin birçok alanda önemli adımların atıldığını kaydederek, “Ben bu kapsamda sadece YOİKK platformunda değil, KDV reformu, Taşınır Rehni reformu, ARGE ve Patent Reformu gibi birçok alanda ardı ardına reformları hayata geçiren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Başbakanımıza ve hükümetimize Türk özel sektörü adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Dünya yatırımcılarına seslendiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’de bürokrasi azaldı, iş yapma kolaylaştı, sizin için müthiş bir yatırım platformu oluştu, gelin, yatırımlarınızı Türkiye’de hayata geçirin” dedi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bizler, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır düsturundan gelen insanlarız” diyerek, bundan sonra da YOİKK’te, istihdam seferberliğinde, Nefes Kredisi’nde, Türkiye’nin Otomobili’nde olduğu gibi devletin verdiği her görevde Türk özel sektörü adına çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.