İlaç Devinden Dilek Limboz’a Önemli Terfi

İlaç sektöründe dünya çapında üretim yapan Novartis şirketi 2006 yılından beri bünyesinde çalışan Dilek Limboz’u “Novartis Türkiye Kalite Direktörü” görevine atadı.

Şirketin açıklamasına göre “Novartis Türkiye Kalite Direktörü” görevine getirilen Dilek Limboz,  2000 yılında dünya çapında faaliyet gösteren GSK şirketinde başladığı kariyerine Novartis’te pek çok görev alarak devam etti. Son olarak Türkiye Kalite Direktörlüğü’ne terfi ettirilen Limboz, bundan önce İlaç Kalite Güvence Bölüm Direktörü olarak çalışıyordu.

Dilek Limboz Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olmasının ardından yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. Limboz’un Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden İlaç Bilimleri Sertifikası da bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
NovartisDilek LimbozGSK
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.