Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor Avrasya Hastanesi İzmir depremi Ferhat Pişmaf Maske Production

​İSO Başkanı Bahçıvan: "Üretim Ekonomosi Adına Cesaret Verici Bir Paket"

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, yeni ekonomi paketine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.   
Bahçıvan yaptığı değerlendirmede, "Son dönemlerde dile getirmiş olduğumuz ihracata, üretime ve yatırıma yönelik, çözüm önerilerimizin; yeni ekonomi paketine, tatmin edici bir şekilde alınarak değerlendirildiğini görüyoruz. Bunları, Sayın Başbakanımızdan duymuş olmaktan ayrıca çok mutluyuz. Özellikle uzun süredir üzerinde durduğumuz "Yeni Kalkınma Bankacılığı Modeli" ve Eximbank ile ilgili taleplerimizin karşılık bulmasını, yeni Hükümetimizin üretim ekonomisi söylemlerinde ne kadar samimi ve gerçekçi olduğunu göstermesi açısından çok değerli buluyoruz.

Sonuçta açıklanan bu paketi, diğer önlemler ve teşviklerle birlikte değerlendirdiğimizde; karşılıklı diyalog ve işbirliği anlayışı çerçevesinde yeni hükümetimizin Türkiye'nin üretim ekonomisine yönelik fırsatları ve potansiyeli harekete geçirmek adına atmış olduğu cesaret ve moral verici bir adım olarak görüyoruz.

Yine inanıyor ve umuyoruz ki, üretim ekonomisi temsilcileri de bu hedefe yönelik atacakları adımlarla bu olumlu süreci takip edecek ve ellerinden gelen katkıyı sunacaklardır. Özellikle bir bayram öncesi ve Arife gününde böyle bir açıklamanın yapılmasını da hükümetimizin zamana verdiği önemin simgesi olarak çok kıymetli ve anlamlı buluyoruz." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.