Öne Çıkanlar Ambulans Şoförü Kolesterol TS-GS Maç Sonucu ankara istanbul e-5 Avrupa İçerisinde En Hızlı Büyüyen Sektördür 18 ekim mhp grup toplantısı Diş Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları Ebru Gündeş yeşil türbe ambulans

İSO Türkiye İmalat PMI 53,6 Oldu

İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat PMI (Satın Alma Yöneticileri Endeksi), Temmuz ayında 53,6 olarak, Kasım 2013’ten beri ikinci en yüksek düzeyine ulaştı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Temmuz ayına ait Türkiye ve İstanbul İmalat PMI anket sonuçlarını açıklandı. Buna göre, İSO Türkiye İmalat PMI, Temmuzda 53,6 olarak son altı yılın beşinci en güçlü düzeyinde ölçüldü.
 
Açıklamada üretim, yeni siparişler, satın alma faaliyetleri ve istihdamdaki büyüme, geçen haziran ayına kıyasla hız kesmekle birlikte güçlü seyrini koruduğu bildirildi. Anket, iç piyasalardan alınan yeni siparişlerin, yeni ihracat siparişlerinden daha yüksek hızda genişlemeye devam ettiğine işaret etti.
 
İstanbul İmalat PMI 52,3’e Yükseldi
Sonuçlarda Haziran ayında 52,2 olan İstanbul Sanayi Odası İstanbul İmalat PMI Temmuz ayında hafif çapta yükselerek 52,3 olduğu yer aldı. PMI, uzun dönem ortalaması (Ocak 2006’dan beri) olan 50,5’in üzerinde ve Kasım 2014’ten beri gözlenen ikinci en yüksek düzeyde kaydedildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.