Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Kadın Girişimcilerden Birliktelik Mesajı

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği, Temmuz ayı toplantısını Ankara’nın özel bir mekanı olan Satranç Müzesi’nde gerçekleştirdi. İlginin yoğun olduğu ve üyelerin birlikte keyifli dakikalar geçirmesine imkan sağlayan toplantıda, kadın girişimciler birliktelik mesajı verdi. ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz,  ihtiyaçları olanın huzur ve birlikte çok çalışmak olduğunu ifade etti. 


ANGİKAD üyesi Ankaralı girişimci iş kadınları, Satranç Müzesi kurucusu, aynı zamanda ANGİKAD’ın kurucu üyelerinden olan Birten Gökyay’ın ev sahipliği yaptığı toplantı da buluştu. 150’ye varan sayısı ile güçlü iş kadınlarının oluşturduğu ANGİKAD temmuz toplantısına katılım yoğun oldu.  Toplantıda bir araya gelerek birbirleriyle sohbet etme imkanı bulan üyeler, birlikte keyifli dakikalar da geçirdi. 

Bu toplantılarla hedeflerinin yeni projelere ve iş birlikteliklerine fırsat yaratmak olduğunu dile getiren ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz,  aynı zamanda gerçekleştirdikleri organizasyonlarla üyeler arasındaki dostluk ve birlikteliği güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yavuz,  ihtiyaçları olanın huzur ve birlikte çok çalışmak olduğunu ifade etti. 
Birten Gökyay’ın Satranç Müzesi’nin var oluş hikayesi ile devam eden toplantı, Profesyonel Koç ve Eğitmen Müge Şenler’in  ‘Anlam Yüklemekten Özgürleşmek’ konulu sunumu ile son buldu
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.