Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk adana Pandemi yunanistan esnaf Akşener

Kırşehir TSO’nun  Yönetim Kurulu Başkanlığına Mustafa Yılmaz Seçildi

Selahattin Ekicioğlu’nun istifa etmesiyle boşalan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mustafa Yılmaz seçildi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın yürüten Selahattin Ekicioğlu’nun istifa etmesiyle birlikte 20/11/2018 tarihinde Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ; gizli oy açık tasnif usulüyle yapılan oylamada kullanılan oyların tamamını alan Mustafa Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.


Seçimin ardından açıklama yapan Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz; "Sayın Selahattin Ekicioğlu Başkanımız’dan devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız, kendisine odamıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı bana layık gören ve desteklerini esirgemeyen Yönetim Kurulu Üyeleri arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Odamız ve şehrimiz için hayırlı olsun diyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.