Öne Çıkanlar KENAN DOĞULU meclis gülben ergen Ebru Gündeş ambulans kazım arslan pagev İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu KADRO abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi muş

Mehmet Şimşek’ten Veda Mesajı

Ekonomiden Sorumlu eski Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek, “Siyasete adım attığım 2007’den beri geride bir hoş sada bırakmaya gayret ettim. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim. Lütfen hakkınızı helal ediniz. Hoşça kalınız” dedi.


Şimşek, Twitter hesabı üzerinden veda mesajını paylaştı. Kişilerin geçici, aslolanın Türk milletine hizmet olduğunu ifade eden Şimşek, “11 yıldır büyük bir onur ve gururla sürdürdüğüm bakanlık görevim sona erdi. Bana, ülkeme hizmet etme ve babamın vasiyetini yerine getirme fırsatı verdiği için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ederim. Siyasette özellikle ilk göz ağrım Gaziantep ve baba ocağım Batman’daki bütün hemşerilerime ve aziz milletimize destekleri için teşekkür ederim” dedi.

Şimşek, yeni kabineyi tebrik ederek, bayrağı devralan arkadaşlarına başarılar diledi. Yeni dönemin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Şimşek, “Siyasete adım attığım 2007’den beri geride bir hoş sada bırakmaya gayret ettim. Ülkemiz ve milletimiz için gece gündüz çalıştık. Bugün görevimi yeni arkadaşlara onurla devretmenin huzuru içindeyim. Lütfen hakkınızı helal ediniz. Hoşça kalınız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.