Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları tesk genel başkanı bendevi palandöken enflasyon abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı

Mİlli Savunma Bakanlığı'ndan Aselsan'a 176 Milyon Dolarlık Sipariş

Milli Savunma Bakanlığı ile Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. arasında Komuta Kontrol Sistemi (HERİKKS) Komuta Kontrol Teçhizat ve Bilgi Donanımı projesinin tedariki maksadıyla sözleşme imzalandı.

Milli Savunma Bakanlığı ile Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş. arasında Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan  Hava Savunma Erken İkaz  ve Komuta Kontrol Sistemi (HERİKKS) Komuta Kontrol Teçhizat ve Bilgi Donanımı projesinin tedariki maksadıyla 21.12.2016 tarihinde, 175.630.000,- ABD Doları  bedelli sözleşme imzalanarak yürürlüğe girmiştir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.