Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Moody's Kararı Öncesi Dolar Fırladı, 2.87 Seviyesini Gördü

Dolar hafta başındaki 2,80-81 seviyelerinden 4 gün içerisinde 2,87'nin üzerine tırmandı. Yükselişte bugün kredi notuyla ilgili piyasa kapanışı sonrası açıklama yapacak olan kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in bankacılık değerlendirmesinin etkisinin olduğu düşünülüyor.

Bugün 2,87 seviyesini aşan dolar son olarak dengelendi ve 2,85 seviyesinden işlem görüyor. Bugün piyasalar Moody's'ten gelecek not değerlendirmesini yakından takip edecek.

Dün akşam kapanışta  2.85'in hafif üzerinde olan dolar/TL, Açılıştada 2.8539/2.8550 seviyesinde işlem gördü. Dolar sonraki işlemlerde 2,8706 seviyesine kadar yükseldi.

Dolar hafta başında 2,81 seviyesinden işlem görüyordu. Euro/TL ise 3.2416/3.2436 seviyesinde bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.