Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Motorinde 4 kuruşluk fiyat artışı

Motorinin litre fiyatı, gece yarısından geçerli olmak üzere 4 kuruş artırıldı.

ANKARA

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 19 Şubat 2015'te aldığı kurul kararı çerçevesince 3 Nisan'dan itibaren il bazında uygulanacak motorin tavan fiyatlarını açıkladı.

Motorinin litre tavan fiyatı, gece yarısından itibaren İstanbul ve İzmir'de 3,76 lira, Ankara'da ise 3,82 lira olacak.

Böylece motorin litre fiyatı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de ortalama 4 kuruş artacak. Diğer illerde ise motorinin litre fiyatı 3,76 lira ile 3,97 lira arasında değişecek.

EPDK, dağıtım şirketlerinin akaryakıt fiyat oluşumlarında belirlenen fiyat metodolojisine uymamaları nedeniyle Petrol Piyasası Kanununun ilgili hükümleri gereğince tavan fiyat uygulaması kararı almıştı.

Muhabir: Hüseyin Erdoğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.