Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi chp cumhurbaşkanı erdoğan çin pkk tesk genel başkanı bendevi palandöken abd tesk türkiye istatistik kurumu gündem özeti

Motorlu Taşıtlar Vergisi PTT’den ödenebilecek

Motorlu Taşıtlar Vergisi ile Kara Yolu Taşıma Kanunu cezası artık Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ‘ne ödenebilecek.

Bugüne kadar PTT işyerlerinden yalnızca trafik cezası, karayolları geçiş ücreti ve idari para cezası tahsilatları yapılıyordu. PTT A. Ş. İle Gelir İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan protokol ile bu tahsilatlara ek olarak Motorlu Taşıtlar Vergisi ile Karayolu Taşıma Kanunu cezası da artık PTT işyerlerinden ödenebilecek. Söz konusu işlemler, 4 Ocak 2018 tarihinden itibaren yaptırılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.