Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan’dan AK Parti İstanbul Yeni İl Başkanına Tebrik Mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Sektör Kurulu Başkanı Bayram Şenocak’ın, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine atanmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Bayram Şenocak’ın bu yeni görevinin "İstanbul’umuz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Kendilerine bu yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi. 

Kaan, açıklamasında şunları kaydetti:

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyemiz ve Sektör Kurulları Başkanımız Sayın Bayram Şenocak’ın, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı görevine atanmasını memnuniyetle karşılıyoruz. AK Parti teşkilatında üstlendiği görevleri başarıyla yerine getiren Şenocak’ın, siyasetteki tecrübesini, son derece önemli ve stratejik olduğunu düşündüğümüz bu yeni görevine başarıyla yansıtacağına gönülden inanıyoruz. Bayram Şenocak’ın bu yeni görevinin İstanbul’umuz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Kendilerine bu yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.