Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

MÜSİAD’dan Kabine Değişikliği Açıklaması

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ile ilgili yaptığı açıklamada, “65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Bugün yapılan Kabine revizyonu ile ilgili olarak MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan açıklama yaptı. Kaan yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Sayın Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu’nda yapılan kabine revizyonu ülkemize ve iş dünyasına hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Yenilenen kabine ile ülkenin , ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inanıdıklarına belirtan Kaan, “Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı elzemdir” dedi.

Kaan açıklamasına “MÜSİAD olarak, Türkiye’nin dünyanı ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi yolunda, bunun bir parçası olacak şekilde işbirliğine önem vermeye devam edeceklerini belirterek “Ülkemizin sağlam adımlarla, güçlü bir geleceğe yürümesi hepimizin ortak temennisidir” sözleri ile son verdi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.