Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

Nüfus Çalışanları İçin Fazla Mesai Ücreti Ödenmesinin Önü Açıldı

Büro Memur-Sen’in, son günlerde nüfus çalışanları için gerçekleştirdiği girişimler sonucunda Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın talimatıyla çalışanların fazla mesai ücretlerini almasının önü açıldı.

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Merkez ve Taşra çalışanlarına yönelik Büro Memur-Sen’in bugüne kadar yaptığı görüşmeler sonuç verdi. Büro Memur-Sen’den yapılan açıklamaya göre, nüfus çalışanlarına fazla mesai ücreti ödenmesine yönelik gerekli çalışmaların başlatılması için Maliye Bakanı Naci Ağbal, ilgili kurumlara talimat verdi.

Yakın zamanda Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce ile yaptığı görüşme neticesinde konu hakkında ilk adım atılmıştı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz’ın, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile yaptığı görüşmede, nüfus çalışanlarının sorunları iletilmiş, nüfus müdürlüklerinde gün içinde yaşanan yoğunluk fotoğraflarla anlatmıştı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.