Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Palandöken: Yüreklerimizde Sevgiye Yer Ayırmalıyız

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bayramlar umutların tazelenmesi, küslerin barışması ve yaşam koşuşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin, hasletlerin tekrar hatırlanması bakımından bayramları en iyi şekilde yaşamayı bir fırsata çevirmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Palandöken’in mesajının tamamı şöyle:

"Millet olarak birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en üst seviyede hissedeceğimiz ve hissettireceğimiz bir Bayram'a daha kavuşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar umutların tazelenmesi, küslerin barışması ve yaşam koşuşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin, hasletlerin tekrar hatırlanması bakımından bayramları en iyi şekilde yaşamayı bir fırsata çevirmeliyiz.

Bu fırsatları asla kaçırmadan tüm yüreklerimizde sevgiye yer ayırmalıyız. Bu sevgimiz de tüm dünyaya ve insanlığa örnek olmalıdır. Unutulmamalı ki bu bayramda en yakın komşularımızı ve akrabalarımızı hatırlamalı ve evlerinde huzuru hep birlikte hakim kılmalıyız. Başta Ortadoğu olmak üzere, dünyanın pek çok yerinde Müslüman din kardeşlerimiz zulme uğrayıp, derin acılar yaşamakta. Bunlar karşı seyirçi kalınmamalı. Seyirci kalan tüm dünyayı biraz sevgi ve hoşgörüye davet ediyorum. Dünyadaki göz yaşı ve kanın bir an önce durmasını, insanlığın sevginin kazanmasını mevladan diliyor, esnaf ve sanatkar camiası olarak mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa mübarek olmasını ve dünyaya huzur getirmesini diliyorum.”



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.