Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan Hakkari kızılay operasyon başbakan binali yıldırım ekonomi haberleri

Sahibinden.com'dan Apple Watch desteği geldi

ANKARA(ANKA) - sahibinden.com, mobil platformdaki yeniliklerine 2015 yılında da hız kesmeden devam ediyor. iOS uygulamasının 2.4.1 versiyonunu hayata geçiren sahibinden.com, Apple Watch desteği de sunan yeni uygulamasıyla kullanıcılarına mobil dünyada daha kolay erişim imkânı sunuyor.

sahibinden.com’un Apple Watch uygulaması, üyelerin ilanları ve GeT satışları ile ilgili bilgilendirmeleri almalarına ve kendilerine diğer üyeler tarafından gönderilmiş mesajlara konuşarak yanıt gönderebilmelerine imkan tanıyor.

sahibinden.com, mobilde de Türkiye’nin en çok tercih edilen uygulamaları arasında yer alıyor. Temmuz 2015 verilerine göre iOS’ta 1.3 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaşan sahibinden.com, mobil uygulamalardaki trafiğiyle de sektörde öncü konumda. (ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.