Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Smartcon2016 İstanbul 31 Mayıs'ta Başlayacak

Yılın en akıllı zirvesi smartcon 2016 İstanbul, iş ve teknoloji dünyasının önde gelen isimlerini 31 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde Grand Levent’te buluşturacak. . 3 ana konferansa ev sahipliği yapacak olan 2 günlük zirvede, büyük veri (big data), Nesnelerin İnterneti (IoT) ve girişimcilik sektörleri derinlemesine ele alınacak. Büyük veri ve Nesnelerin İnterneti ile şekillenen dünyada Türkiye için Endüstri 4.0 ile liderlik fırsatları Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık'ın katılımıyla değerlendirilecek. 

Türkiye’de bir çok yenilikçi teknolojinin iş modellerine dahil edilmesine öncülük eden Boyner Grup CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, inovatif yeni ürün-servis geliştirme süreçleriyle ilgili deneyim ve vizyonunu, 2015’te lanse edilen “alışverişin yeni icadı” Hopi’nin hikâyesi üzerinden katılımcılarla paylaşacağı konuşmasında, dijital ve veri bazlı dönüşümün şirketler ve ekonomiler için önemine dikkat çekecek. 

Nesnelerin interneti, endüstriyel internet, büyük veri, analitik gibi ileri teknoloji alanlarında faaliyet gösteren start-up’ları, iş ve teknoloji dünyasının liderleriyle bir araya geleceği smartcon2016 Start-up Day konferansının açılışı ise Zorlu Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Emre Zorlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek. İnovasyonun gelişmesi ve yaygınlaşması sürecinde start-up’ların önemine değinecek olan Emre Zorlu, büyük kurumlar ile start-up’ların birbirini tamamlayıcı yönlerine ve uyumlu çalışabilme yöntemlerine ışık tutacak. 

Türkiye’de dijital dönüşümün hız kazanması ve ekosistemin tüm paydaşları ile birlikte potansiyelin yakalanabilmesi için çalışmalara liderlik eden TÜSİAD’ın Dijital Ekonomi Yuvarlak Masası Başkanı Esin Güral Argat ise stratejik hedeflerin yakalanabilmesi adına, hem makro çerçevede hem de ekosistemin paydaşları tarafından atılması gereken adımları smartcon2016 İstanbul’da vurgulayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.