Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Tasfiyelik Eşyaların Satışa Sunulduğu Ankara Perakende Satış Mağazası Yeni Adresinde Faaliyete Geçiyor

Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün tasfiyelik hale gelen eşyanın perakende satışının yapıldığı,  beş satış mağazasından biri olan Ankara Perakende Satış Mağazası yeni adresinde faaliyete geçiyor.


Daha önce Ankara Ulus Anafartalar Çarşısının en üst katında hizmet vermekte olan Ankara Perakende Satış Mağazası, artık Ulus’ta Melike Hatun Camii’nin altında yer alan toplam 600 m2’lik  yeni hizmet noktasında satışlarını sürdürecek.


Ticaret Bakanlığı’nca yürütülen diğer tasfiye faaliyetlerinde olduğu gibi, perakende satış yöntemiyle de gümrükte kalan eşyanın ekonomiye kazandırılması hedeflenerek, bu vesileyle hem vatandaşın tasfiyelik eşyaya daha ucuz ve kolay erişimi, hem de devlet için bir gelir kaynağı oluşturulması amaçlanıyor.


Yeni ve modern mağazacılık anlayışıyla faaliyet gösterecek Ankara Perakende Satış Mağazası hafta içi 10:00-12:30, 13:30-17:30  saatleri, Cumartesi günü ise 09:15-12:45 saatleri arasında tüm vatandaşların hizmetine açık olacak.


Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün tasfiyelik hale gelen eşyanın perakende satışının yapıldığı Ankara, Kocaeli, Edirne ve ikisi İstanbul’da olmak üzere beş mağazası bulunuyor.
Perakende satış mağazalarında genel olarak elektronik, bilgisayar, telefon, mutfak eşyaları, tekstil ve giyim eşyaları, ev aletleri ve eşyaları, mobilya ve aksesuarlar, hırdavat malzemeleri, oyuncak gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.