Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener yunanistan DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan ABD Başkanı Donald Trump deaş

TESK Başkanı Palandöken: Yeni Hükümet Ekonomik Reformları Bir An Önce Hayata Geçirmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yeni hükümet kurulur kurulmaz öncelikli olarak halkın sorunları ile ilgilenilmeli ve ekonomideki yapısal reformlar bir an önce hayata geçirilmeli” dedi.

TESK Başkanı Palandöken, yaptığı yazılı açıklamayla seçim sürecinin bittiğini ve ekonomiye odaklanılması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Palandöken, “Seçimin ilk turda sonuçlanması son derece hayırlı olmuştur. Yeni hükümet kurulur kurulmaz öncelikli olarak halkın sorunları ile ilgilenilmeli ve ekonomideki yapısal reformlar bir an önce hayata geçirilmeli” dedi.

Palandöken, ekonomide öncelikli hedeflerin işsizlik ve enflasyon olduğunu, yeni hükümetin işsizlikte kalıcı bir düşüş için orta ve uzun vadeli bir strateji belirlemesi gerektiğini kaydetti.

Esnafın öncelikli sorunlarını ve taleplerini yeni hükümetin tüm üyeleriyle en kısa sürede paylaşacaklarını ifade eden Palandöken, “Son dönemde spekülatörler tarafından yüksek fiyat hareketleri son bulacak. En önemlisi bu spekülatörlerin yaptıkları yanlarına kalmayacak ve bunlara da artık iyi bir denetim gelecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.