TİM Başkanı Gülle: "Yeni Kabine Türkiye’yi 2023 Yılı Hedefine Taşıyacak"

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesi ve açıklanan kabine ile ilgili değerlendirme yapan TİM Başkanı Gülle, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolar artık belli oldu. Yeni sistemle birlikte artık bürokratik işlemler hız kazanacak, Hükümetin karar alma mekanizmaları daha hızlı ve etkin bir şekilde işleyecek” dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin ederek göreve başlaması ve yeni sistemin ilk kabinesinin açıklanması konusunda değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’nin yeni sisteme bugün resmen geçtiğini belirten TİM Başkanı Gülle, “Bu yeni dönem tüm ülkemiz için hayırlı olsun. Artık çok farklı bir yönetim, farklı bir Hükümet anlayışı göreceğiz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde, ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak kadrolar artık belli oldu. Göreve gelecek Bakanlarımızın, hem hizmet hem de koordinasyon konusunda son derece başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Yine özel sektör kökenli Bakanlarımız, firmalarımızı çok daha iyi anlayacak, taleplerimizi çok daha isabetli bir şekilde değerlendirecek. Nice ekonomik ve ticari başarılar bizleri bekliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.