Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Türkiye e-ticarette Gittigidiyor'u tercih etti

ANKARA (ANKA) -Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması (IAB) Temmuz 2015 sonuçlarına göre GittiGidiyor, ülke geneli e-ticaret kategorisinde Türkiye’nin tercih ettiği e-ticaret siteleri arasında ilk sırada yer aldı.

Türkiye’deki web sitelerinin gerçek kullanıcı sayılarını, internet kullanıcı aktivitelerini ve web sitelerinin sosyo-demografik profillerini tespit eden Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması (IAB), 2015 Temmuz ayı sonuçlarını açıkladı.

IAB’nin 2015 Temmuz ayı raporunun sonuçlarına göre GittiGidiyor Türkiye geneli e-ticaret kategorisinde hem ziyaretçi sayfa görüntülenmesi, hem gerçek kullanıcı, hem de tekil ziyaretçi kriterlerinde birinci sırada yer aldı.

2010 yılından bu yana devam eden Türkiye İnternet Ölçümleme Araştırması’nın (IAB) en yeni verilerine göre GittiGidiyor, 2015 Temmuz ayında 25-34 ve 35-44 yaş grupları arasında hem kadın hem de erkeklerin tercih ettiği e-ticaret siteleri arasında lider oldu. (ANKA)

(HND/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.