Öne Çıkanlar deprem KENAN DOĞULU meclis zorlu psm gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş İrem Derici tarkan zülfü livaneli Hadise Sertab Erener

Türkiye Finans TFXTARGET İle Mobil Bankacılıkta İddialı

Türkiye Finans tarafından geliştirilen TFXTARGET mobil uygulaması banka müşterilerine hafta içi 5 gün 24 saat boyunca, dünyadaki döviz ve kıymetli maden emtia piyasalarını eş zamanlı izleyebilmeyi ve 34 farklı kurdan anında işlem yapabilme fırsatı sunacak.

Mobil uygulama sayesinde kurumsal ve bireysel müşteriler Türkiye’de hafta içi gün sonunda  piyasaların kapalı olduğu saatlerde ve bayram tatillerine rastlayan günlerde döviz alım satımı yapabilecekler. Türkiye Finans döviz işlemlerini masa üstü bilgisayardan cep telefonuna taşıyan TFXTARGET ile müşteri işlem hacmini yüzde 30’a varan oranda büyütmeyi hedefliyor. 

Verilen bilgiye göre, akıllı telefon aplikasyonunun yanı sıra herhangi bir program indirmeye gerek kalmadan web üzerinden kolaylıkla erişilebilen uygulama sayesinde kullanıcılar, akıllı telefonlar aracılığıyla platformun tüm özelliklerinden hafta içi her gün 24 saat boyunca mobil olarak faydalanabilecek.

TFXTARGET aynı zamanda değerli madenlerde gram üzerinden işlem yapmaya da olanak sağlayacak. 

100 BİNİN ÜZERİNDE İŞLEM

Türkiye Finans Hazine Genel Müdür Yardımcısı Hakan Uzun, düzenlenen basın toplantısında Türkiye Finans’ın geliştirdiği TFX TARGET ile ilgili şunları söyledi:

“Biz, TFXTARGET için çalışmalara ilk olarak 2011 yılında başladık. Ayda 100 binin üzerinde işlem gerçekleşen platformda, günde bin 800 civarında müşterimiz online olup, piyasaları anlık olarak takip ederek işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Sistemde her milisaniyede güncellenen fiyat yapısıyla 1 dakika içinde 3 bin farklı fiyat alıcı ve satıcı ile buluşuyor. Platformu kullanan müşterilerimizin sayısını 4 yıl içinde 800’den 30 bine yükseltmeyi başardık. 2017 sonunda hedefimiz 40 binleri yakalamak olacak.”

“EKRANA BAĞLILIKTAN KURTARIYORUZ”

Türkiye Finans Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Murat Akşam da, Türkiye Finans olarak özellikle firmaların nakit akışlarında yer almak, bunun için de gereken işletme sermayesine aracılık etmek istediklerini belirterek, “TFXTARGET Mobil, bu anlamda dış ticaret ile uğraşan özellikle orta ve büyük ölçekli müşterilerimiz için 24 saat kur takibi yapabilecekleri, alım, satım yapabilecekleri yepyeni bir ürün. Bu sayede her orta büyüklükteki işletme (OBİ) ve ticari müşteriye anında alım, satım yapma imkânı veriyor; maliyet ve fiyatlandırma konusunda anlık imkân sağlıyoruz” dedi. 

“TELEFON KAPALIYKEN BİLE

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz de şöyle konuştu:

“TFX TARGET, bankacılık dünyası için çok yenilikçi bir ürün. Biz Türkiye Finans olarak yenilikçiliğe önem veriyor, müşteriye değer üreten ürünleri destekliyoruz. TFX TARGET ile döviz işlemlerinin kontrolü müşterilerimizde olacak. TFXTARGET, kur değişimlerini müşterilerimiz adına takip ederek onları özgürleştiriyor. Günümüz dünyasında hayat dijitalde, bu nedenle bankacılık sektörünün de dijitale daha fazla yatırım yapması gerekiyor. Biz de dijitale yatırımı TFXTARGET Mobil ile sürdürüyoruz. Benzersiz emir yapısı ile telefon kapalıyken bile döviz alıp satabilen uygulama, yüksek hızı, kullanıcı dostu ara yüzü ve multi fonksiyonel yapısı ile cari hesaplara entegre çalışan tek platform.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.