TÜRMOB Başkanı Yontan: Atatürk’ü Sevgi Ve Özlemle Anıyoruz

TÜRMOB Genel Başkanı Masis Yontan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Yontan, "Mustafa Kemal’in şahsına ve O’nun bize miras bıraktığı değerlere sonsuza dek sahip çıkacağız." dedi.  

TÜRMOB Başkanı Yontan Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80’inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında;  “Atatürk; başarıları, liderlik yeteneği, kişiliği ve devrimleriyle Türk ulusunun gururudur. Türk halkı, Cumhuriyet kazanımlarının ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin takipçisidir. Mustafa Kemal’in şahsına ve O’nun bize miras bıraktığı değerlere sonsuza dek sahip çıkacağız. 

Atatürk'ü anmak; Cumhuriyet'e, demokrasiye, özgürlüklere, bağımsızlığa daha fazla sahip çıkmak demektir.

Kurtuluş Savaşı'nın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, ebedi başkomutan, eşsiz devrimci Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 80 inci yıl dönümünde büyük bir özlem, şükran ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.