Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim Çelebi Havacılık Çelebi Hava Servisi Genel Müdürü Osman Yılmaz Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ Çankırı mitingi 4 Mart 2024 Pazartesi Gündem Özeti Sıkıntı Dünya Çalışan Gazeteciler Günü

Uçakla Turist Getirene Teşvik Uygulama Süresinde 2. Uzatma

Türkiye'ye turist getiren (A) grubu seyahat acentalarına uçak seferi başına 6 bin dolar destek ödemesi yapılması uygulamasında süre yıl sonuna kadar uzatıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının Ülkemize Turist Getiren (A) Grubu Seyahat Acentalarına Destek Sağlanması Hakkında Kararın Uygulama Usul Ve Esaslarına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Değişikliğe göre, 31 Ağustos’ta sona erecek olan Türkiye'ye turist getiren (A) grubu seyahat acentalarına uçak seferi başına 6 bin Dolar destek ödemesi yapılması uygulaması, 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam edecek. İlk olarak 31 Nisan olarak belirlenen teşvik süresi, Temmuz ayında 31 Ağustos ayına uzatılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.