Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis

Uluslararası Satın Alma İşlemine Yapı Kredi’den Finansal Danışmanlık Hizmeti

Yapı Kredi, uluslararası sigorta şirketi Aegon’un Türkiye, Macaristan, Polonya ve Romanya operasyonlarının tamamının 830 milyon Euro bedelle Vienna Insurance Group (VIG) tarafından satın alınması işleminde VIG’e Türkiye’de finansal danışmanlık hizmeti verdi. Gerekli onayların alınmasının ardından 2021 yılı içerisinde tamamlanması beklenen işlem ile Vienna Insurance Group (VIG), Türkiye’deki konumunu güçlendirmiş olacak.

Satın alma işlemlerinde sundukları finansal danışmanlık hizmetleriyle büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Erhan Adalı, “Yapı Kredi olarak uzun yıllara dayanan tecrübemizle uluslararası köklü şirketlerin önemli anlaşmalarında finansal danışmanlık hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Sigorta sektörü için oldukça önemli olan bu satın alma işlemi de finansal danışmanlık alanında sınırları aşan yetkinliğimizi kanıtlar nitelikte. Başarıyla gerçekleştirilen bu işlem ile önemli bir yabancı yatırımcının Türkiye’deki yatırımlarını artırmış olmasından ötürü de gururluyuz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.