Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK SPK EĞİTİM SEMİNERİ BAŞVURULARI BAŞLIYOR

ANKARA(ANKA) - Üniversite öğrencilerine yönelik SPK eğitim semineri başvuruları 6 Nisan 2015 tarihinde başlıyor.

Sermaye Piyasası Kurulu’ndan edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencilerine yönelik SPK eğitim semineri başvuruları başlıyor. Seminer programı 1-5 Haziran 2015 ve 8-12 Haziran 2015 tarihleri arasındaki 5’er işgünlük sürede sabah ve öğleden sonra grubu olmak üzere ders anlatımı ve örnek olay incelemesi şeklinde düzenlenecek. Başvurular, sadece internet üzerinden alınacak.  İnternet başvuruları, www.spk.gov.tr adresinde 6 Nisan 2015 Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak ve 17 Nisan 2015 Cuma günü saat 18.00'e kadar devam edecek. İnternetten başvuruda bulunanlar arasından kura ile tespit edilecek adayların elektronik posta adreslerine 22 Nisan 2015 Çarşamba günü bildirimde bulunulacak. Bu sebeple başvuru ekranına doğru ve geçerli bir elektronik posta adresi girildiğinden emin olunması gerekecek. Başka kaynaklardan edinilen başvuru sonuçları geçerli olmayacak. 22 Nisan 2015 tarihinde kazanan adaylara yapılan bildirimden sonra, şehir, zaman ve dönem değişiklik talepleri için 24 Nisan 2015 Cuma günü son tarih olacak. Seminere kabul edilen adaylar, gerekli olan belgeleri 30 Nisan 2015 Perşembe günü saat 18.00’e kadar Kurula ulaştırmak zorunda olacaklar.

Seminere kabul edilen adaylar başvuru belgelerini "Sermaye Piyasası Kurulu, Eskişehir Yolu  Çankaya/Ankara" adresine elden getirebilecek veya  posta/kargo ile gönderebilecek. Dolayısıyla belgelerin 30 Nisan 2015 tarihine kadar Kurulun evrak sistemine ulaşması esas olacak. Belgelerin kabulünde, postaya veriliş tarihi dikkate alınmayacak. Adayların büyük çoğunluğu Ankara'da seminere kabul edilecek. Adaylar Ankara-İstanbul şehir tercihlerini başvuru esnasında yapacaklar. Seminerin yapıldığı yer dışında ikamet edenler, konaklama ve ulaşımı kendileri karşılayacaklar. Seminer dönemi boyunca her gün yoklama alınacak ve mazeret bildirmek koşuluyla seminere 1 gün devamsızlık hakkı bulunacak. 5 iş günü süren seminere 2 gün gelmeyen adaylara “Katılım Belgesi” (Sertifika) verilmeyecek. (ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.