Öne Çıkanlar kosgeb çin 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası Alkın Kalkavan 20202021 Sezonu Süper Lig 9. Hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu. Kara liste 18 Yılda 5 Bin 60 Eseri Restore Ederek 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2020 CEV Şampiyonlar Ligi 2 İlde 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 2018 FIFA Dünya Kupası Finalistleri

Ünlü&CO Varlık Yönetimini Kurumsaldan Bireysele Doğru Genişletiyor

Türkiye'nin önde gelen yatırım bankacılığı hizmetleri ve varlık yönetimi grubu ÜNLÜ & Co hizmet yelpazesini kurumsaldan bireysele doğru genişletiyor. ÜNLÜ&Co, kurumsal finansman, küresel piyasalar, borç finansmanı ve danışmanlığı, pay senedi piyasaları çözümlerinin yanı sıra DAHA olarak adlandırdığı yeni hizmetiyle şimdi de nitelikli bireysel aracılık, varlık yönetimi çözümleri hizmetlerini de ekledi.

 "ZAMANI KAZANCA DÖNÜŞTÜRMEK "
ÜNLÜ & Co’nun bireysel aracılık ve finansal danışmanlık hizmetleri DAHA’nın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan ÜNLÜ & Co Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Levent Ünlü şunları söyledi: 
“Bireysel çözüm geliştirerek ve geniş fon yelpazesini kullanarak yatırımcının varlık değerlerini artıracak, mevcut piyasada işleyen sistemlere alternatif bir hizmet geliştirdik. Yüksek getiri hedefi, yüksek teknoloji ve yüksek hizmet kalitesi ile yatırımcıya her zaman avantajlı çözümler sunacağız. Amacımız; faaliyet verdiğimiz tüm alanlarda olduğu gibi burada da butik hizmet anlayışını nitelikli bireysel yatırımcıya hissettirmek ve zamanı kazanca dönüştürmek. Bunun için sunduğumuz farklı alternatiflerdeki yapılandırılmış borçlanma araçları ile piyasanın derinleşmesine katkıda bulunmayı ve bireysel yatırımcılara yeni seçenekler yaratarak istikrarlı iyi getiriler elde etme imkanı sağlamayı hedefliyoruz".

Ünlü, ayrıca nitelikli bireysel yatırımcılara özel YouTube’da The Club platformunu kurduklarını belirterek" Önümüzdeki günlerde The Club üyelerine yönelik mobil uygulama ve online kanal aracılığı ile bu bilgilendirme platformunu hayata geçireceğiz. The Club aracılığıyla müşterilerimiz finansal gelişmeleri, öngörüleri ve ekonomiye yön veren haberleri kolay ve hızlı bir şekilde takip edebilecek” diye konuştu.

DAHA İLE YÜZDE 4 PAY HEDEFİ
Dahanın belli bir birikimi olan ancak bu birikimden en iyi getiriyi nasıl sağlayacağını bilemeyen, zamanı değerli nitelikli bireysel yatırımcı için geliştirilen bir hizmet olduğunu vurgulayan Ünlü, şunları söyledi: “Üst düzey yöneticiler, aile varlıklarını yönetenler, uzun dönemli bağ kurduğumuz az ama öz sayıda yüksek varlıklı, kısaca zamanı kazanca dönüştürmek isteyen nitelikli bireysel müşterimiz için geliştirilen ‘DAHA’ ile 3 yılda toplam gelirlerimizin %20’sini buradan sağlamayı planlıyoruz. Biz aracısız çalışıyor, maliyeti artıran unsurları ortadan kaldırarak bankalara göre daha düşük maliyetlerle hizmet veriyor ve bu tasarrufu müşteri getirilerine yansıtıyoruz.”
 
2017'DE HEDEF BÖLGESEL PAZARLAR

2016 yılında vizyoner liderliğin, güçlü sermaye yapısının, yetkin insan kaynağının sağladığı yüksek kapasite ile gelirlerini artırdıklarını belirten Ünlü, 2017 hedefleri konusunda şu değerlendirmede bulundu:
“2016 yılında hizmet alanımızı, ürün yelpazemizi ve müşteri portföyümüzü de genişletmeyi başardık. Türkiye’nin yerli yatırım bankacılığı ve varlık yönetim Grubu olarak Türkiye piyasalarındaki öncü ve lider konumumuzu pekiştirdiğimiz verimli bir faaliyet dönemi geçirdik. 20. yılımızı tamamladığımız 2016 yılında ÜNLÜ & Co’nun konsolide aktif büyüklüğü 450 milyon TL ve özsermayesi 155 milyon TL’yi aşmış bulunuyor. Geçtiğimiz yıl gösterdiğimiz performans Euromoney tarafından bize verilen Yılın En İyi Yatırım Bankası” ödülü ile perçinlenmiş oldu. 2017 yılı hedefimiz, Türkiye ekonomisi için değer yaratmaya devam etmek ve bölgesel pazarlarda aktif bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerlemek”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.