Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir

“Yanlış Anlaşılmalara Sebebiyet Verdiğim İçin Kamuoyundan Özür Dilerim”

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş, “EYT’lilerin Kıdem Tazminatı Tehlikede” haberi ve sonrasında bununla ilgili olarak sosyal medyada yapılan maksadı aşan yorumlardan dolayı bir açıklama yayımladı. Delibaş açıklamasında; "Habere konu olan toplantıda dile getirmiş olduğum görüşler benim şahsi fikirlerim olup, hiç bir şekilde TOBB’un resmi ve kurumsal görüşünü yansıtmamaktadır. TOBB’un çalışma hayatına yönelik gündeminde de böyle bir konu bulunmamaktadır." dedi. 

TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş'ın yayımladığı açıklama:

“Bugün bir gazetede yer alan “EYT’lilerin Kıdem Tazminatı Tehlikede” haberi ve sonrasında bununla ilgili olarak sosyal medyada yapılan maksadı aşan yorumlardan dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Habere konu olan toplantıda dile getirmiş olduğum görüşler benim şahsi fikirlerim olup, hiç bir şekilde TOBB’un resmi ve kurumsal görüşünü yansıtmamaktadır. TOBB’un çalışma hayatına yönelik gündeminde de böyle bir konu bulunmamaktadır. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğim için kamuoyundan özür dilerim.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Kıdem TazminatıEYT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.