Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Ziraat Bankası Bankalar Liginde Birinci Oldu

Markaların sosyal medya hesaplarının performanslarının incelendiği Social Brands Turkey adlı sosyal medya performans araştırmasında Ziraat Bankası Bankacılık liginde birinci oldu.

Social Brands Turkey Sosyal Medya Performans araştırmasında Facebook’ta 7 bin 216 sayfaya ait 495 bin 220 ileti, Twitter’da 6 bin 450 hesabın paylaştığı 836 bin 581 Tweet, Instagram’da ise 3 bin 12 hesabın paylaştığı 105 bin 574 ileti olmak üzere; toplamda 16 bin 654 farklı sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan 1,4 milyondan fazla içerik istatistiksel olarak incelendi. Ziraat Bankası, Türkiye genel sıralamasında 16 binden fazla marka arasında Türkiye’nin en sosyal 11. markası olurken, bankalar liginde Facebook ve Instagram puanlarıyla birinci sırada yer aldı.

Araştırma sonuçları hakkında yorumda bulunan Ziraat Bankası Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Ali Kırbaş şunları kaydetti:

“Sosyal medya kullanım oranı ülkemizde hızlı bir şekilde artıyor. Ziraat Bankası olarak diğer kanallarda olduğu gibi sosyal medya üzerinden de müşterilerimizle iletişim kurmanın, onları bilgilendirmenin ve onlara faydalı olmanın gereğine ve önemine inanıyoruz. 152 yıllık bankanın bugünkü iletişim ekibi olarak sosyal medya iletişiminde kurguladığımız strateji ile en sosyal banka olmayı başardık. Bu da bize son 5 yılda Bankamız için çizdiğimiz sosyal rotanın ne kadar doğru olduğunu gösteriyor ve bundan da son derece memnuniyet duyuyoruz.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.