Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan Kent diyarbakır suriye Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Borsa İstanbul Saat 14.00’ten İtibaren İşlemleri Açacak

Borsa İstanbul, (BİST) geçici olarak durdurulan işlemlerin saat 14.00’ten itibaren kademeli olarak açılacağını duyurdu.

BİST, saat 14.00’ten itibaren işlemlerin kademeli olarak açılacağını duyurdu. Kamuoyunu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, Pay, Borçlanma Araçları ve Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın saat 14.00’te, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nın ise saat 14.25’te açılacağı belirtilerek, “Piyasalar durdurulana kadar geçen sürede gerçekleşen tüm işlemler geçerlidir. Mevcut açık emirler iptal edilmiştir. Ayrıca, Borçlanma Araçları Piyasası bünyesinde faaliyet gösteren pazarlarda aynı gün valörlü işlemlerin son gerçekleşme saati 15.00'e uzatılmıştır” denildi.

Anahtar Kelimeler:
Borsa Istanbul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.