Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

DenizBank’ın Aktifleri 147 Milyar Liraya Ulaştı

Aktifleri 2017’nin ilk yarısında yıllık yüzde 24 artarak 147 milyar TL olan DenizBank’ın, net kârı ise yüzde 32 yükselerek 1 milyar TL’yi geçti.
 
DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, bankanın 2017 yılının ilk yarısında yıllık olarak konsolide bazda, mevduatının yüzde 33’lük artış ile 100 milyar TL’ye, toplam kredilerinin yüzde 26’lık artışla 135 milyar TL’ye, müşteri sayısının ise 11 milyon kişiye ulaştığını açıkladı.
 
Tarım sektöründe 1,1 milyonu aşan üretici müşteri, 10 milyar TL’yi aşan tarım kredisi ve özel bankalar arasında yüzde 40’lık pazar payı ile DenizBank’ın liderliğini yılın ikinci çeyreğinde de sürdürdüğünü dile getiren Ateş, “Bankamızın aktifleri 2017’nin ilk yarısında yıllık yüzde 24 artarak 147 milyar TL’ye ulaştı” dedi.ilişkisini geliştirmek üzere yepyeni bir alana yelken açtı. 10 bölümü
 
DenizBank’tan “Görünen Adam”
DenizBank’ın yeni jenerasyon ile bağını kuvvetlendirmek için “Görünen Adam” isimli internet dizisini hayata geçirdiklerini ifade eden Ateş, “Bankamız yeni neslin temsilcileri olan, geleceğimizi şekillendirecek Z kuşağı ile tamamlanan ve 18 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşan diziye ilişkin aldığımız dönüşler sevindirici” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.