Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

Dinamik Isı Halka Arzına Yatırımcılardan Büyük İlgi

Tamamı sermaye artırımı yoluyla 8.700.000 TL nominal değerli payların 3,52 TL fiyattan Borsa’da talep toplama süreci yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı. Yatırımcılar, Dinamik Isı’nın halka arz edilen paylarının 27 katından fazlasını talep ettiler. 30.624.000 TL büyüklüğündeki halka arzı Gedik Yatırım gerçekleştirdi.

Dinamik Isı’nın, 3 Eylül Perşembe günü Borsa İstanbul’da DNISI koduyla işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Polietilen ve Polistiren bazlı köpük ürün çözümleri tasarlayıp, geliştirerek üretimini gerçekleştiren Dinamik Isı’nın borsa satış yöntemiyle gerçekleştirdiği halka arzında talep toplama süreci, yatırımcıların yoğun ilgisiyle tamamlandı. Gedik Yatırım aracılığıyla gerçekleşen halka arz kapsamında yatırımcılar, Dinamik Isı’nın halka arz edilen paylarının 27 katından fazlasını talep ettiler.

Alanındaki 29 yıllık tecrübesi ile yalıtım, ambalaj ve plastik sanayi başta olmak üzere 22 farklı sektöre Polietilen ve Polistiren bazlı köpük ürün çözümleri tasarlayıp, geliştirerek üretimini gerçekleştiren Dinamik Isı’nın, 3 Eylül Perşembe günü Borsa İstanbul’da DNISI koduyla işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Şirketin halka arzına yönelik bir açıklama yapan Dinamik Isı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akdaş, şirket hisselerine yatırımcılar tarafından gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Yatırımcıların şirketimize gösterdikleri yoğun ilgiyle, hedeflerimizi bir an önce uygulamaya koyacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Firmamıza gösterilen bu yoğun ilgi, aynı zamanda sorumluluğumuzu bir kat dahaartırıyor ki, hemengerçekleştireceğimiz kapasite artırımı ve Ar-Ge yatırımlarımızla katma değerli ürünlerimizi daha da geliştirerek yurt içi ve yurt dışı pazarlardaki etkinliğimizi artırarak, yeni hissedarlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağız. Dinamik Isı olarak, Şirket’imize ortak olmayı seçen tüm yatırımcılara teşekkür ederiz” dedi.

Dinamik Isı halka arz sürecine liderlik eden Gedik Yatırım’ın Genel Müdürü Metin Ayışık ise, “Ülkemizde sürdürülebilir büyümenin ancak sermaye piyasaları yoluyla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Şirketlerin işletme sermayesi ihtiyaçları ile yatırımlarını finanse etmesinin ve istikrarlı büyümelerini gerçekleştirmelerinin başlıca yolu da halka arz ile borsaya açılmalarıdır. Halka arzların yeni yatırımcıları da sermaye piyasası ile tanıştırmada büyük katkısı olmaktadır. Pandemi sürecinin dünya piyasalarını yakından etkilediği böyle bir dönemde, son derece başarılı bir halka arz gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Dinamik Isı’nın halka arzını 3,52 TL sabit fiyatla borsada talep toplama ve satış yöntemiyle gerçekleştirdik. Yatırımcıların ilgisi yüksek oldu; Toplam 175 bin 971 yatırımcıdan 27 kat üzerinde talep geldi. Halka arzların sermaye piyasamıza yeni yatırımcılar katmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl pay piyasası halka arzlarında yüzde 50 ile pazar lideri olduk ve yatırımcıları memnun eden başarılı halka arzlara bu sene yenilerini katmak için çalışıyoruz. Dinamik Isı halka arzının borsamıza ve yatırımcılara hayırlı olmasını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.