Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank almanya chp Koronavirüs ukrayna ankara abd chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Fibabanka, 109,3 Milyon TL Net Kâr Elde Etti

Fibabanka, 2019 yılının ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre %38 artışla, 109,3 milyon TL net kâr elde etti.

2019 yılı Haziran sonu itibarıyla aktif toplamı 20,4 milyar TL olarak gerçekleşti.

Banka’nın kredi portföy büyüklüğü net 14,1 milyar TL, kredilerin toplam aktifler içindeki payı ise %69 oldu. Aynı dönemde, toplam pasiflerin %55’ini oluşturan müşteri mevduatı ise 11,2 milyar TL olarak gerçekleşti. Mart 2019’da yurt içinde ihraç edilen 100 milyon TL tutarında ilave ana sermaye özelliklerine sahip menkul kıymet ile özkaynak tabanını güçlendiren Fibabanka’nın sermaye yeterlilik rasyosu %19,77’dir.

2019 ilk yarıyıl sonuçlarını değerlendiren Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert sonuçlardan memnun olduklarını belirtti:

“Bankamız, her dönem bir öncekine göre daha yüksek rakamlara erişerek hedeflerimiz doğrultusunda istikrarlı şekilde ilerlemeye devam ediyor. Ana merkezimize aldığımız dijitalleşme, tabana yayılma ve farklı ürün çeşitleri sunma politikalarımız ile müşterilerimiz için fark yaratan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bankamızın, “Anlarız hızla, çözeriz hızla” yaklaşımı ve “Müşterilerinin ayağına giden banka” anlayışıyla; müşterilerimizin bulunduğu her noktada yer alarak ‘anında’ destek olmayı hedefliyoruz. Şube dışında bulunan platformlar da (SMS, mağaza, Web vb.) ise yeni müşteri kazanımı konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Banka olarak sahip olduğumuz girişimci ruhumuz ile tüm dünyada yaşanan dijital trendleri yakından takip ediyor, her geçen gün bir yenisini eklediğimiz yenilikçi ürün grupları ve hizmetlerimiz ile müşterilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Fibabanka
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.