Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

ING Bank'ın Vergi Öncesi Kârı 248 Milyon TL Olarak Gerçekleşti

ING Bank 2017 yılının ilk çeyreğinde bankanın aktif toplamı 59 milyar TL, vergi öncesi kârı ise 248 milyon TL olarak gerçekleşti. Bunun yanısıra, ING Bank’ın özkaynaklar hacmi 5.2 milyar TL’ye, sermaye yeterlilik oranı ise %18.36 seviyelerine ulaştı.

ING Bank Türkiye 2017 ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, açıklanan finansal veriler hakkında “2017 yılının ilk çeyreğinde başarılı bir performans sergiledik. Müşterilerimize bankacılığı her zaman her yerden, kolay ve zahmetsiz bir şekilde hizmet sunmak amacıyla yenilikçi ürün geliştirmeye, teknolojik altyapımıza yatırım yapmaya ve özellikle finansal teknoloji şirketi ve start-uplardan oluşan ekosistem ile işbirlikleri geliştirmeye devam ettik.
Bu çeyrek, vergi öncesi kârımız 248 milyon TL olarak gerçekleşti. Krediler toplamımız 42 milyar TL’ye ulaşırken, geniş tabanlı ve küçük tasarrufları kapsayan mevduat hacmimiz 25.8 milyar TL seviyesinde gerçekleşti.
Bu dönemde en önemli gündem maddelerimizden biri, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan KOBİ’lerimize işlerini büyütmeleri amacıyla sağladığımız Kredi Garanti Fonu teminatlı krediler oldu. KOBİ Bankacılığı iş kolumuzda nakdi kredi büyümemiz 2016 yıl sonuna göre %23 artışla 7.3 milyar TL’ye ulaştı” dedi.

ING Bank, dijital ve mobil kanallarda hızla büyüme devam ediyor
ING Bank’ın dijital kanalları kullanan toplam aktif müşterileri içindeki mobil bankacılık müşteri payı %87.45’e ulaştı. Mobil bankacılık kullanıcı sayısı ise yıl sonuna göre %21’lik artış ile 534 bine yükseldi.

ING FX’te dijital dönem başladı
ING FX ile İnternet Şubesi’nden ve ING Mobil’den döviz işlemleri gerçekleştirirken kur değişiminin canlı olarak takip edilebilmesinin yanında işlemi sonuçlandırmadan önce 20 saniye kur sabitleme opsiyonu ile fark yaratıldı.

ING Bank kadın çalışanlarına olan desteğini artırıyor
ING Bank, %36 seviyesinde bulunan yönetici kadın oranını 5 sene içinde %50’ye çıkarmayı hedefliyor ve bu kapsamda kadın dostu uygulamalarına her çeyrek yenilerini ekliyor. Bu çeyrekte, çalışanlarının tüp bebek tedavilerinde indirim ve özel izin, tüm şubelere emzirme odası açılması/restore edilmesi ve 0-1 yaş grubu çocukları olan ebeveynlere psikolojik danışmanlık hizmeti sunulması gibi yenilikler yer alıyor.
Diğer yandan, Banka içerisinde cinsiyet eşitliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla “Yılın Kadınları ve Destekçileri” yarışması düzenlendi. Yarışmanın 3 kategorideki birincileri ING Grubu’nun globaldeki çeşitlilik çalışmalarında da aktif rol olacak.

Birleşmiş Milletler, ING Bank’ın kadın odaklı çalışmalarını tüm dünya ile paylaştı
ING Bank’ın kadınların en çok çalışmak ve kariyer yapmak istediği kurum olma vizyonuyla hayata geçirdiği kadın odaklı çalışmaları “Birleşmiş Milletler Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi”nin web sayfasında ve 44 bin kişiye gönderilen haber bülteninde yer aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.